Tiistaina 5.2.2013 se lopulta pätkähti tontille, nimittäin talopaketti. Koska talo on precut niin talopaketti on tässä tapauksessa iso kasa erilaisia lautoja paketeissa sekä kattoristikot.

WP_000357-normal.jpg

Rungon tuleva pystyttäjä oli paikalla kun rekkaa purettiin, asiallisen oloinen kaveri. Ymmärsin, että hän on kasannut samalla kadulla olevien muidenkin Dekotalojen rungot ja nopeasti nekin nousivat.

Tänään keskiviikkona 6.3.2013 puolilta päivin kun kävin katsomassa niin alaohjauspuut oli jo asennettu. Heti oli siis alettu hommiin. Näytti olevan puun alle jonkunlainen eriste estämässä kosteuden nousemista puuhun sekä radonin ehkäisyyn myös jonkinmoinen kaistale. Tuolla kaistaleella on joku hieno nimikin mutta en jaksa kaivaa piirustuksista mikä se on, joka tapauksessa nekin olivat paikoilleen löytäneet.

WP_000363-normal.jpg

Ainiin, pieni erityinen huomio liittyen viemäri- ja radonputkiin. Nuohan ovat nimittäin samanlaiset ja olenpa kuullut jopa urbaanin legendan, että ne on kytketty väärin päin ja tuotokset valuneet jonkun aikaa talon alle radonin keruuputkistoon. Tiedä onko tuo totta mutta meillä pistettiin putkiin merkinnät, etteivät vain menisi sekaisin.

WP_000362-normal.jpg


Illalla kun lunta tuprutteli niin ajattelin käydä vilkaisemassa olisiko taas aika kaivaa kola esiin ja työnnellä lunta syrjään. No timpuri olikin vielä töissä ja runkoa oli noussut jo.

WP_000367-normal.jpg