Tasan 5 viikkoa talopaketin saapumisesta (viime tiistaina) valettiin lattia alakertaan.

Nyt kun kohta 6 vko on kulunut, ovat jo sisäseinien rungot pystyssä. Lisäksi takapihan terassi on rakentumassa, etukuistin runko on valmis, kattopellitkin asennettu ja lautaverhous naputeltu päätyseiniin.

WP_000419-normal.jpg

Päätyseinä on lautaverhottu

WP_000425-normal.jpg

Yläkerta näyttää tilavalta seinän runkojen kanssa, ikkunat ovat isot ja huoneet tilavia.

 

WP_000406-normal.jpg

Tässä olohuone, joka ei ole hirveä suuri, mutta valoisa. Ja mikä erityisesti miellyttää, se on samaa tilaa keittön ja ruokailutilan kanssa, eli koko tila on kyllä suuri. Eikä tässä nyt varmaan ahtaanpaikankammoa pääse tulemaan vaikkei tanssiaisia mahtuisikaan järjestämään... Design-takka (Kaukis-design) tulee tuohon oikealle. Terassin ovi on vasemmalla.

WP_000405-normal.jpg

Keittiö on tilava, tähän tulee vielä niemeke ikkunan eteen. Ja vasemmalla näkyvä seinän pätkä maalataan sitten vihreäksi...

eteinen-normal.jpg

Lisäksi sisääntulo on ihanan avara, sillä aula aukeaa suoraan tähän olohuone-keittiöön ilman turhia ovia tai väliseiniä.

Ensi viikolla aloittavat sähkömiehet sähköjen vedon, lisäksi asennetaan piippu ja mahdollisesti vesitakkakin. Välillä tuntuu ihan hengästyttävältä, millä vauhdilla homma etenee, kun konkreettista ja näkyvää syntyy jatkuvasti. Sitten kun ruvetaan noita sisähommia tekemään, alkaakin varmaan tuntua että tahti hidastuu, kun hommat ovat tarkkoja ja aikaa vieviä.

Kävimme raksa-messuillakin ostamassa jääkaappipakastimen. Meillä oli malli jo valmiiksi katsottuna, mutta ostimme sittenkin vähän eri mallin. Siellä perustusurakoitsijan kanssa jutellessamme ihan säikäytti, että kevät on niin lähellä. Autotallin perustukset tehdään nimittäin vko 16 tai 17, eli huhtikuussa, eikä siihen ole kuin kuukausi aikaa! Lumien pitäisi siis olla jo poissa silloin. Ja sitten tontilla on omaakin puuhasteltavaa kun pitäisi pystyttää autotalli.