Hommat etenee edelleen hyvää vauhtia. Edellisenä viikonloppuna, vajaa 7 vko talopaketin tulosta kannettiin sisään takka ja hormi. Tomi kävi tekemässä vesieristyksiä tekniseen tilaan (kyllä, Lahden kaupunki vaatii tämän, sillä kyseessä on "märkätila" kun siellä on viemäri). Paikallinen erikoisuus. Samoin Tomi muurasi pedin VILPille. Sisäseinät etenivät kovasti, mutta levytykset eivät vielä olleet valmiit. Niinpä sovittiin timpureiden kanssa, että hormin tekijä tulee vasta sitten, kun seinät on levytetty, jotta eivät ole toistensa tiellä. Viime viikolla hormin tekijä ei kuitenkaan tullut vielä, vaan mahdollisesti sitten ensi viikolla.

Myös lämmitysjärjestelmä piti asentaa viime viikolla. LVI-miehet kävivät tontilla ja jättivät aurinkokeräimet, varaajan VILPin ym. tontille mutta eivät ruvenneet asentamaan. Kuulemma myös näitä asennuksia varten oli vielä keskeneräistä.

P3310087-normal.jpg

Lautaverhous on nyt valmis, samoin kuin smyygilaudat ja nurkkalistat. Kyllä on huolitellun näköistä.

P3280055-normal.jpg

Tomin taiteilema kaulus + "vesieristys" eli epoksimaali varaajan taakse tekniseen tilaan.


Nyt kun kohta 8 vko on kulunut talopaketin saapumisesta alakerta alkaa olla levytetty. Myös yläkerrassa on päästy levyttämään, joten eiköhän ainakin hormin tekoa varten ole valmista. Vesitakka saataisiin paikalleen mikäli hormimuurari kävisi ensi viikolla.

Lisäksi etukuisti ja takaterassi valmistuivat, tai etukuisti taisi olla valmis jo viikko sitten. Takaterassista puuttuu enää toinen kaide, sillä se oli toimitettu väärän mittaisena. Sovimme timpureiden kanssa, että rakennamme portaat terassille itse kunhan pintamaat on tasoitettu ja tiedetään mille korkeudelle portaiden pitää sitten tulla.

P3280085-normal.jpg

Mm. keittiö on levytetty

 

P3310088-normal.jpg

Myös yläkerran väliseinät on levytetty vähintään toiselta puolelta kauttaaltaan.