Valmista talomallia muokkasimme tarpeisiimme sopivaksi, melko pienin muutoksin kuitenkin selvittiin. Pohja pyöräytettiin peilikuvaksi, olohuone saatiin näin etelän suuntaan ja samalla khh/arkieteinen sisäänkäyntipihan puolelle. Keittiön ja olohuoneen väliin lisättiin pieni kalustesaareke ja yläkertaan haluttiin suihku sekä 4 mh. Ja vielä vanhempien makuuhuoneeseen pukeutumistila/vaatehuone.

Ulkoa päin talosta tulee hyvin samanlainen kuin mainoskuvassa. Pääväriltään tummanruskea, kaava määrääkin katon väriksi tummanharmaan.


Rakennuslupa saatiin 10.12. ja tontille pitäis päästä kaivamaan tuossa vuodenvaihteen jälkeen, niin ollaan varmalla pohjalla aikataulun suhteen. Talopaketti tulee vko 6/2012.

Yllättävän paljon tätä byrokratiaa tässä talonrakentamisessa vain on. Missään ei ole aikataulua tai selvää ohjetta mitä kaikkia dokumentteja tulee olla, kenen allekirjoittamina toimitettuina milloin kenellekin. Jos itse oltaisi rakennettu, olisi varmasti jotkut suunnittelut jääneet kyllä ihan huomiotta. Ehkä näissa paperinpyörityksissä aletaan kuitenkin olla voiton puolella kun aloituskokouskin on ensi tiistaina.