Taas on tapahtumia piisannut, viikolla saapuivat kattopaneelit tontille ja samalla kertaa myös saunan paneelit. Kattopaneelit valittiin sävyssä "hopeasaarni" ja saunaan ihan perus kuusipaneelit. Saunan paneelit käsitellään Supi saunasuojalla, väriksi valittiin "Arctic Kiruna".

WP_000496-normal.jpg

Paneeleiden käsittelyssä kertaalleen ei mennytkään kuin viisi tuntia yhdellä tekijällä. Toiseen kertaan ehkä käsitellään kunhan paneelit on seinille asennettu.

WP_000493-normal.jpg

Aika kivan sävyistä tulee, tuosta Arcticista jää vielä pieni helmiäis-efekti pintaan mutta pinta ei silti jää liian kiiltäväksi. Lauteet on sitten joskus tarkoitus käsitellä Supi Saunavahalla sävyllä "Mustamarja".

Timpurit jatkoivat katon panelointia ja valmista tuleekin aika nopealla tahdilla.

WP_000504-normal.jpg

Tuo hopeasaarni miellytti meitä, sekun ei ole täysin valkoinen vaan hennosti kuultaa läpi puun syyt (oikeastihan ne on siihen maalattu). Hiukan timpureita hidastaa valaistussuunnitelman mukaiset upotukset, hyllyt, katon laskut ym.

WP_000503-normal.jpg

Tässä kuvassa näkyy yläkerran aulaan tuleva valon alaslasku, sen takana näkyy vielä kolme johtoa johon lisäksi tulee spotteja. Timpurit käyttävät näihin valaistuksen vaatimiin töihin tontilta löytyvää ylijäämää ja soveltavat niistä suunnitelmien mukaisia esineitä. Olemme aika vapaat kädet heille asiassa antaneet, aiemmin valaistussuunnittelija kävi tontilla neuvomassa mitä on tarkoittanut kaikilla ja timpurit meiltä vain varmistelevat käykö tämä toteutus.