Pientä kivikkoa tässä matkalla vain koko ajan tuntuu olevan. Maanrakennukset sujuivat kyllä jouhevasti, mutta sähköjen kytkentä tuotti jos jonkinlaista päänvaivaa. Piti vetää lisää sähköjohtoa, jotta tonttikeskuksen saa omalle paikalleen, piuha oli kierteellä, sitten piti saada sähkölaitos kytkemään sähköt ajoissa, jotta perustusurakoitsija pääsee tekemään perustuksia (valuperustusten lämmitykseen/kuivatukseen tarvitaan pakkaskeleillä ehdottomasti sähköä). Ja sinä aamuna kun perustusten teon piti alkaa, ei sähköä tulekaan.

Tomi osannee kertoa tarkemmin, missä vika voi olla, mutta sähkökaapin kytkijä epäili tietysti että johto on mennyt tärytyksissä poikki. Maanrakentaja taas sanoi, että varmasti on suojannut johdon niin, että ei ole vaurioitunut. Joka tapauksessa sähköyhtiö ei toimita hyppysähköä ja on paha arvailla, mikä on mennyt vikaan.

Tämä sitten tiesi Tomille pitkän illan kaivamassa johtoa esille jäätyneen tiivistetyn maan sisältä. Ja luultavasti päädytään siihen että joudutaan kuitenkin vetämään uusi johto. Ja se maksaa.