On ollut pientä sesonkia tässä elämässä niin on jäänyt parin viime viikon aikana blogin kirjoittaminen vähälle (olemattomaksi). Kuvia ollaan otettu nykytilanteesta, tehdään pieni kuvakatsaus sitten seuraavaan postiin.

13 viikkoa talopaketin toimittamisesta on kulunut, ja seinät on tasoitettu sekä pohjamaalissa (uskon että tänään pohjamaalit ovat tuleet myös yläkertaan, sillä eilen oli koko alakerta maalattu). Sisustusmateriaalit saapuivat viime viikon lopulla, ne kannettiin sisään, ja todettiin että hyvän näköistä laattaa ne valitut laatat olivat. Vähän jännittää, millaisilta seinät alkavat näyttää kun saavat väriä pintaan!

Ulkona on myös tapahtunut. Vappua ennen eli viikko sitten aloitettiin autotallin perustusten teko ja nyt on autotallin sisätäytöt tehty ja ulkopuoliset styroxit saatu paikoilleen ja etupihakin tasoitettu. Muutenkin pihan muotoilu on käynnissä, kun kerran iso kaivinkone on tontilla. Sitä varten siis pitää (jälleen kerran) siirtää lautakasoja ja muuta sälää, mitä autotallin perustusten tieltä olemme toiselle puolelle tonttia varastoineet. Maata näyttää olevan kasoissa sen verran sopivasti, ettei sitä tarvitse kärrätä nyt pois, mutta tuskin muotoilua varten lisääkään tarvitaan. Sormet jo syyhyäisi ottaa samalla myös mullat pihalle ja kylvää nurmikko (kun kerran se iso kaivuri siinä on) mutta ehkä pidetään pää kylmänä, kun tavaraa pitää vielä varastoida ympäriinsä ja maalatakin täytyy.

WP_000533-normal.jpg

Perustusten muotiti paikoillaan

WP_000535-normal.jpg

Tässä perustukset valettu ja patolevyt laitettu

WP_000542-normal.jpg

Sitten piha tasoitettuna. Ja tarkkasilmäisimmät näkevät, että autotallin alaohjauspuutkin on tässä kuvassa asennettu ;)

Pihan muoto alkaa hahmottua mukavasti, kun autotallin kohdalla ollut kuoppa on kadonnut. Helatorstain viikonloppuna onkin autotallin pystytystalkoot, toivotaan edes joillekin päiville sellaista keliä että hommiin kannattaa ryhtyä.