Heinäkuun loppu ja muutto lähestyy, ja raksalla on taas hengästyttävä tahti.

Kalustemies on (vieläkin) ollut viimeistelemässä kaapistoja, puuttuu enää keittiöstä sokkelit ja silikonit altaiden ympäriltä. Viimeistelytimpuri on listoittanut katot, ikkunat ja ovet, asentanut väliovet paikoilleen ja tänään alkaa yläkerran laminaattien asennus. Niin nopea kaveri, että oli ehtinyt asentaa tietysti sen kylpyhuoneen ovenkin, joka on menossa vaihtoon, koska ei haluta lasista ovea mikä oli vakiotoimituksessa, vaan umpiovi kylpyhuoneen muuttuneen sijainnin takia. Viikko sitten saimme myös ne oikeat portaat paikalleen, kyllä kelpaa nyt mennä ylös ja alas. Tomi on saanut piipun ja takan tasoitettua niin että seuraavana alkaa olla pinnoituksen vuoro.

12072013097-normal.jpg

Tässä portaat va WC+teknisen tilan ovi.

Vaikkei itse (muka) tehdä mitään, on noissa "pikku askareissakin" tekemistä riittämiin. Viikonloppuna meillä oli taas henkilönosturi vuokralla, ajatuksena maalata ja kiinnittää hätäpoistumistikkaat sekä antenni/satelliitti paikalleen.

Sainkin maalattua etuseinän käytännössä viimeistelyjä myöten kertaalleen, melkein koko räystäänaluset loppuun sekä takaseinältäkin jatkettua maalausta.

14072013099-normal.jpg

Kyllähän nuo ikkunanpielien ja kulmalistojen maalaukset antavat tosi viimeistellyn ilmeen ja värit ovat kyllä meidän mieleemme!

Hätäpoistumistikkaat saatiin paikalleen (pitääkin olla muuttotarkastusta varten). Antennin Tomi sai myös paikalleen, mutta satelliitti oli yksinkertaisesti liian painava yksin asennettavaksi. Pientä vastustusta myös noiden asennuksessa oli, esimerkiksi antennista puuttui 6 kpl kiinnitysmuttereita asennuspaketista. Tomi sai myös autotalliin styroxit leviteltyä ja viemäriputken asennettua. Raudoitusta, lattialämmityskaapelia ja valua vaille valmis lattia siis ;)